Informatie zwemmen met coronamaatregelen

Op dit moment (feb’23) zijn er GEEN coronamaatregelen.

Gelukkig kan er vanaf nu al wat meer in ons bad. Alle baden en de ligweide zijn open en maar je reserveert voor de hele dag. Wij volgen hierin het protocol van de samenwerkende organisaties in de zwembranche. Dit protocol is in nauwe samenwerking met het RIVM vastgesteld. Voor de verschillende doelgroepen en activiteiten gelden er specifieke maatregelen waaraan iedere zwemmer zich dient te houden. Alleen dan kunnen wij de veiligheid voor bezoekers en medewerkers optimaal borgen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Abonnement
Als u online of via het papierenaanvraagformulier een abonnement heeft aangevraagd, ligt het gereed op het zwembad. De kassamedewerker kan u het abonnement overhandigen voordat u komt zwemmen.
Als u het abonnement heeft, kunnen wij dit op afstand via de QR code scannen. Zorg ervoor dat u bij het ophalen van uw abonnement uw e-ticket bij de hand heeft (op uw mobiel of uitgeprint papier). Neem uw pasje van vorig seizoen mee.
Eventuele betaling van een entreekaartje, bij voorkeur met PIN.

Handenwassen
Was vooraf aan- en na afloop van het zwembadbezoek uw handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.

Routing en omkleden
U wordt gevraagd om de badkleding onder uw gewone kleding te dragen.
Om niet teveel te veranderen voor bezoekers, blijft de routing gelijk.
Op de grond en in de kleedkamers zijn duidelijke markeringen aangebracht waar mensen kunnen wachten. Met uw medewerking kunnen we samen de 1,5 meter afstand tot elkaar behouden.

EHBO
Bij het verlenen van EHBO hanteren wij de corona richtlijnen die het Rode Kruis heeft opgesteld. Klik HIER voor een overzicht van de richtlijnen.

Mocht u naar aanleiding van uw ervaring bij ons zwembad tips of aanvullingen hebben, dan horen wij die graag. Spreek op de locatie een medewerker van het zwembad aan, stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met het zwembad via 0575-491429.
Zo zorgen we gezamenlijk voor een veilig en fijn zwemmoment.

Bovenal wensen wij u heel veel zwemplezier!