Op zaterdag 7 april organiseren we een vrijwilligersklus op het zwembad! Iedereen die een handje wil helpen is van harte welkom. Tussen 9.30 uur en 14.00 uur gaan we aan het werk om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein) zodat alles er bij de opening weer spic en span uitziet.

Vanaf 1 maart zijn de vaste medewerkers al weer aan het werk om het zwembad gereed te maken voor het nieuwe zwemseizoen. De machines worden opgestart om het water te reinigen en te verwarmen. En met een beetje meer zon, kunnen ook de zonnecollectoren hun werk weer doen.
Maar ook alle voorzieningen rondom het bad worden in orde gemaakt. De kassa/kiosk wordt ingericht, de ligweide krijgt weer een flinke onderhoudsbeurt zodat het er straks weer groen en strak uitziet en het terrasmeubilair wordt klaargezet.
We zijn nog niet helemaal klaar en zoals ieder jaar gebruikelijk, doen we een oproep aan de inwoners van Gorssel en omstreken om ons met de laatste loodjes te helpen. Je hoeft geen verstand te hebben van zwembaden of een ervaren klusser te zijn om een bijdrage te leveren. De klussen zijn zeer divers en er is voor iedereen wat wils. Je kunt helpen met de tuinwerkzaamheden zoals schoffelen, onkruid wieden en grasmaaien, het schoonmaken van de kleedkamers en de ligstoelen, kleine reparaties aan omheining of meubilair, het springkussen gereed maken en wat kleine schilderwerkzaamheden.
Iedereen die wil helpen, is van harte welkom op zaterdag 7 april van 9.30-14.00 in De Boskoele aan de Lindeboomweg 6a in Gorssel.

Uiteraard wordt er goed voor je gezorgd. Met koffie, thee en koek en verse broodjes voor de lunch, maken we er ook een gezellige dag van. Kom gerust langs om te kijken wat je voor het zwembad kunt betekenen. We hebben er straks allemaal plezier van.
We zien je graag bij De Boskoele!