Bestel nu uw abonnement!
Openingstijden

Update 7 mei corona&zwemmen

1 mei 2020

Update 7 mei

Zoals jullie wellicht hebben gelezen, zouden de zwembaden weer open mogen. Tegelijkertijd klinkt dat eenvoudiger dan het is en betekent dat niet automatisch dat De Boskoele direct weer open kan.
Vrijdag 8 mei verschijnt er een (aanvullend) protocol voor de zwembranche. Wij zullen binnen onze zwem- en sportaccommodatie in kaart gaan brengen hoe wij alle voorwaarden en maatregelen kunnen toepassen. Zodat bij de heropening optimaal rekening wordt gehouden met de hygiëne en veiligheid voor alle bezoekers en medewerkers.

Uiteindelijk zal de gemeente in iedere stad beslissend zijn in de heropening van het zwembad.

Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen wanneer wij de deuren weer mogen open, voor welke doelgroepen dat zal zijn en met welke activiteiten. Wij hopen spoedig meer informatie te kunnen geven.
Blijf daarvoor onze website en facebook in de gaten houden.

Update 1 mei
Beste bezoekers,

Wat kriebelt het gigantisch als de zon schijnt. En wat willen wij graag weer open om er samen met jullie een mooi zwemfeest van te maken met lessen, recreatief zwemmen, banenzwemmen en schoolzwemmen.
Ondanks dat buitensporten voor jeugd weer is toegestaan (onder strikte voorwaarden), mogen wij als zwembaden nog niet open. Helaas. Ook is er nog geen concrete datum te noemen waarop we wel weer (beperkt) open mogen.

Maar, achter de schermen zitten we niet stil.
Noodzakelijke protocollen zijn gereed, het zwembad ligt er al perfect bij en we hebben korte lijnen met overkoepelende instanties waarvan informatie nodig is voor mogelijke openstelling.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodat we straks weer kunnen zwemmen waarbij de veiligheid voor onze medewerkers en bezoekers geborgen is.
Houd tot de tijd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten.
Nogmaals, dank voor jullie begrip.