Activiteiten 2022

Dauwzwemmen!

Eindelijk mogen we weer dauwzwemmen. 26 mei om 7.00 uur gaan we van start met na afloop een gratis boterham met ei!

Aquasporten

Iedere maandag om 12.00 uur en iedere vrijdag om 10.00 uur organiseren we een aquasportles bij De Boskoele onder de enthousiaste leiding van Bianca Gardien! De training duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit een variatie van bewegen in het water. Dat kan pilates, zumba of aquarobic zijn. Dit jaar wordt er ook weer een leuke Zumba special gegeven door Dylan Stael. Datum volgt via onze sociale media.
Doe jij eens mee? Alleen, of samen met je buur, vriend(in) of familielid? Gezellig!

Triathlonzwemmen

Iedere woensdagavond van 19.50 tot 21.00 uur verzorgen we zwemtraining voor triatleten. Ook als je geen triathlons doet maar lekker wilt trainen, ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie.

Tips & tricks borstcrawl

Lidia geeft borstcrawlcursus. Wil je je borstcrawl verbeteren? Meld je aan door te bellen naar 0575-491429 of mail naar zwembad@zwembaddeboskoele.nl

Borstcrawl is één van de bekendste zwemslagen. Goed borstcrawl zwemmen vereist training en techniek.
Op de woensdagen 1, 15, 22 en 29 juni kunt u meedoen aan een Borstcrawlcursus. Van 11.00 tot 12.00 uur. Kosten: € 30,- totaal. De cursus wordt verzorgd door Lidia van Bon uit Apeldoorn (zwemster op wereldniveau Masterklaskampioenschappen).
We behandelen de volgende onderdelen:

– Stroomlijnen                  – Ademhaling
– Beenslag                          – Insteek 

We trainen niet op conditie maar puur op techniek. Conditie kun je opbouwen bij het triathlonzwemmen (woensdagavond).

Recreatief zwemmen

Je kunt de hele dag komen vrij zwemmen! Onze ligweide is open, evenals de beide baden. Het peuterbadje is alleen geopend op warme dagen.

Zwem4daagse

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 22 aug. t/m vrijdag 26 aug. ’22 . Er kan de hele dag gezwommen worden. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa. Heeft u een abonnement, dan bedragen de inschrijfkosten € 5,-. Als u geen abonnement heeft zijn de kosten € 10,-. Dit is inclusief een medaille en entree. De inschrijving wordt definitief na betaling. De afstanden die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

  • 250 meter = 10 banen minimaal (voor jeugd t/m 16 jaar);
  • 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
  • 1000 meter = 40 banen.

Privé zwemlessen

We geven sinds 2020 privé zwemles. Enige zwemervaring is vereist. De mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. Aanmelden kan telefonisch en per mail: zwembad@zwembaddeboskoele.nl. Aan de hand van uw verzoek bespreken we uw wensen en komen zo tot een verbeterplan. Kosten: € 40,- per uur of € 20,- voor een half uur. Lessen voor het ABC-diploma worden in het zwembad in Almen gegeven. Voor vragen en opgave kunt u terecht in Almen via zwembad@zwembaddeberkel.nl.

Survival/ZwemVeiligTrainingen

Om zwemveilig te worden bieden we voor kinderen survivalzwemmen aan. Dit bestaat uit het verbeteren van de totale zwemvaardigheid, zwemtechnieken, zelfredzaamheid en bovenal plezier in zwemmen! Maandag 13 juni t/m 4 juli ’22. van 16.00-16.30 uur met Richard Weda! Een A-diploma is verplicht. 4 lessen voor € 30,- (incl. entree). Bel 0575-491429 of mail om je aan te melden.

Kano verhuur en trekkershutten

Naast zwembad De Boskoele beheert Stichting Gorsselse Zwembaden ook het zwembad De Berkel in Almen. Bij dit zwembad heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te huren om in te overnachten. Daarnaast worden er kano’s, waterfietsen en SUP-boards verhuurd. Klik HIER voor meer informatie.