Activiteiten 2024

Recreatief zwemmen

Je kunt de hele dag komen vrij zwemmen! Onze ligweide is open, evenals de beide baden. Het peuterbadje is alleen geopend op warme dagen.

Dauwzwemmen

Donderdag 9 mei onze jaarlijkse knaller; het dauwzwemmen van 7.00-8.00 met na afloop een broodje ei. Daarna zijn we geopend van 10.00-18.00!

Kinderfeestje!

Voor €15,00 per kind en twee begeleiders gratis, kunt u bij ons een leuk feestje vieren! Flamingostormbaan, chips, ijs, snoep en limo. Mail met ons bad voor een afspraak; [email protected]

Nieuw: Lifeguard voor kids

De praktijk leert dat niet alle kinderen regelmatig zwemmen. Om met plezier in het water bezig te zijn en extra vaardigheden rondom lifeguard te leren bieden we deze cursus aan. De training bestaat uit het verbeteren van de totale zwemvaardigheid, popduiken, vervoersgrepen leren, reddend zwemmen, uithoudingsvermogen, zelfredzaamheid en bovenal plezier in zwemmen!
De training duurt in totaal vier weken en wordt vanaf maandag 10 juni t/m 1 juli gegeven van 16.00 tot 16.30 uur. Voor deelname is minimaal een A-diploma verplicht.
Kosten voor de vier trainingen: € 37,50 (incl. entree).
Voor deze training kunt u zich telefonisch aanmelden via 0575-491429 of per mail [email protected]

Aquasporten

Iedere maandag (start 29 april) om 12.00 uur en iedere vrijdag om 10.00 uur organiseren we een aquasporttraining bij De Boskoele onder de enthousiaste leiding van Bianca! De training duurt ongeveer 3 kwartier en bestaat uit een variatie van bewegen in het water. Dat kan pilates, zumba of aquarobic zijn.
Doe jij eens mee? Alleen, of samen met je buur, vriend(in) of familielid? Gezellig!

Nieuw: Elke zondag gaan we om 11.00 uur van start met bootcamp van Siem in het water!

Triathlonzwemmen

Iedere woensdagavond om 19.30, verzorgt Erik zwemtraining. Ook als je geen triathlons doet maar lekker wilt trainen, ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie.

Borstcrawlcursus

Borstcrawl is één van de bekendste zwemslagen. Goed borstcrawl zwemmen vereist training en techniek.
De woensdagen: 29-5, 5-6, 12-6 en 19-6, kunt u meedoen aan een Borstcrawlcursus. Vier woensdagen van 11.00 tot 12.00 uur of van 12.00-13.00 Kosten: € 37,50 (incl. entree). De cursus wordt verzorgd door Lidia van Bon uit Apeldoorn (zwemster op wereldniveau Masterklaskampioenschappen). U kunt zich per mail aanmelden.
We behandelen de volgende onderdelen:

– Stroomlijn en beenslag – Overhaal en insteek
– Doorhaal     – Ademhaling

We trainen niet op conditie maar puur op techniek. Conditie kun je opbouwen bij het triathlonzwemmen (woensdagavond). Mail naar [email protected]

Zwem4daagse

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus. Er kan de hele dag gezwommen worden. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven is al mogelijk en kan alleen bij de kassa. Heeft u een abonnement, dan bedragen de inschrijfkosten € 7,50-. Als u geen abonnement heeft zijn de kosten € 10,-. Dit is inclusief een medaille en entree. De inschrijving wordt definitief na betaling. De afstanden die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

  • 250 meter = 10 banen minimaal (voor jeugd t/m 16 jaar);
  • 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
  • 1000 meter = 40 banen.

Privé zwemlessen

We geven sinds 2020 privé zwemles. Enige zwemervaring is vereist. De mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. Aanmelden kan telefonisch en per mail: [email protected]. Aan de hand van uw verzoek bespreken we uw wensen en komen zo tot een verbeterplan. Kosten: € 40,- per uur of € 20,- voor een half uur. Lessen voor het ABC-diploma worden in het zwembad in Almen gegeven. Voor vragen en opgave kunt u terecht in Almen via [email protected].

Kano verhuur en trekkershutten

Naast zwembad De Boskoele beheert Stichting Gorsselse Zwembaden ook het zwembad De Berkel in Almen. Bij dit zwembad heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te huren om in te overnachten. Daarnaast worden er kano’s, waterfietsen en SUP-boards verhuurd. Klik HIER voor meer informatie.