Activiteiten 2022

Kinderfeestje!

Voor €12,50 per kind en twee begeleiders gratis, kunt u bij ons een leuk feestje vieren! Flamingostormbaan, tosti, ijs, limo. Er is van alles mogelijk. Bel met ons bad voor een afspraak.

Aquasporten

Iedere maandag om 12.00 uur en iedere vrijdag om 10.00 uur organiseren we een aquasportles bij De Boskoele onder de enthousiaste leiding van Bianca Gardien! De training duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit een variatie van bewegen in het water. Dat kan pilates, zumba of aquarobic zijn.
Doe jij eens mee? Alleen, of samen met je buur, vriend(in) of familielid? Gezellig!

Triathlonzwemmen

Iedere woensdagavond van 19.50 tot 21.00 uur verzorgen we zwemtraining voor triatleten. Ook als je geen triathlons doet maar lekker wilt trainen, ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie.

Recreatief zwemmen

Je kunt de hele dag komen vrij zwemmen! Onze ligweide is open, evenals de beide baden. Het peuterbadje is alleen geopend op warme dagen. Reserveren kan niet.

Zwem4daagse

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 22 aug. t/m vrijdag 26 aug. ’22 . Er kan de hele dag gezwommen worden. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven is al mogelijk en kan alleen bij de kassa. Heeft u een abonnement, dan bedragen de inschrijfkosten € 7,50-. Als u geen abonnement heeft zijn de kosten € 10,-. Dit is inclusief een medaille en entree. De inschrijving wordt definitief na betaling. De afstanden die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

  • 250 meter = 10 banen minimaal (voor jeugd t/m 16 jaar);
  • 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
  • 1000 meter = 40 banen.

Op 28 augustus hebben we een leuk zwemfeest met muziek, kraampjes en eten. Op deze dag worden de medailles uitgereikt. Wees erbij!

Privé zwemlessen

We geven sinds 2020 privé zwemles. Enige zwemervaring is vereist. De mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. Aanmelden kan telefonisch en per mail: zwembad@zwembaddeboskoele.nl. Aan de hand van uw verzoek bespreken we uw wensen en komen zo tot een verbeterplan. Kosten: € 40,- per uur of € 20,- voor een half uur. Lessen voor het ABC-diploma worden in het zwembad in Almen gegeven. Voor vragen en opgave kunt u terecht in Almen via zwembad@zwembaddeberkel.nl.

Kano verhuur en trekkershutten

Naast zwembad De Boskoele beheert Stichting Gorsselse Zwembaden ook het zwembad De Berkel in Almen. Bij dit zwembad heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te huren om in te overnachten. Daarnaast worden er kano’s, waterfietsen en SUP-boards verhuurd. Klik HIER voor meer informatie.