Activiteiten

Discozwemmen

Swingen in het water! Als het heel mooi weer en ‘s avonds nog echt lekker warm is, organiseren we een poolparty met muziek voor de jeugd uit Gorssel en omgeving. We kijken of we een catering kunnen regelen zodat je niet naar huis hoeft en lekker op het zwembad kan blijven eten. We maken het bekend via Twitter, Facebook en de website.

Aquasporten

Iedere vrijdag om 10.00 uur organiseren we een aquasportles bij De Boskoele onder de enthousiaste leiding van Bianca Gardien! De les duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit een variatie van bewegen in het water. Dat kan pilates, zumba of aquarobic zijn. En dat allemaal door elkaar!
Doe jij een keer mee? Alleen, of samen met je buur, vriend(in) of familielid? Gezellig!
Daarnaast worden er op willekeurige momenten kennismakingslessen AquaSport aangeboden.

Triatlonzwemmen

Iedere woensdagavond van 19.15-20.15 uur verzorgen we zwemtraining voor triatleten. Ook als je geen triatlons doet maar lekker wilt trainen, ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie.

Ladyswim

Iedere vrijdagochtend van 9.00-9.45 uur is er LadySwim. Arie van Winden geeft zwemles aan een damesgroep waarvan de leeftijd varieert van 30 tot 50 jaar. Je leert er beter zwemmen en je zwemconditie gaat er op vooruit. En niet onbelangrijk, na het zwemmen staat de koffie klaar!

Tips & tricks borstcrawl

Borstcrawl is één van de bekendste zwemslagen. Goed borstcrawl zwemmen vereist training en techniek. Op 24 juni en 1 juli geven we les gebaseerd op techniek. De les start om 19:15. Daarin behandelen we de volgende onderdelen:

– Stroomlijnen                    – Ademhaling
– Beenslag                          – Insteek 

We trainen niet op conditie maar puur op techniek. Conditie kun je opbouwen bij het triathlonzwemmen (woensdagavond) of bij de ladyswim (vrijdagochtend)

Dauwzwemmen

Vroeg uit de veren en dan lekker zwemmen in het zwembad met als beloning een heerlijk ontbijtje. Dat doen we op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei. Van 6.00 tot 8.00 uur kunt u heerlijk Dauwzwemmen met aansluitend een ontbijtje.

Zwem4daagse

_anoniem_vierdaagse

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van 8 juli t/m 12 juli. De banen kunnen gezwommen worden op maandag van 12:00 tot 19:45 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:45 uur. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa vanaf maandag 24 juni. Wanneer u bij inschrijving uw abonnement kunt tonen ontvangt u 50% korting op de inschrijfkosten! De kosten voor de inschrijving bedragen €10,-. De inschrijving wordt definitief na betaling. De afstanden, die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

  • 250 meter = 10 banen minimaal (voor jeugd t/m 16 jaar);
  • 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
  • 1000 meter = 40 banen.

Tijdens deze week worden er in en rond het zwembad ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. 

Diverse activiteiten

In mei staat een Zumba-special gepland met Bianca Gardien en AquaSport met Dylan Stael op Latijns-Amerikaanse muziek. En in juni wordt er Peutersurvival voor 2- tot 4-jarigen aangeboden: watervrij worden, leren flipperen en klimmen en klauteren over- en onder matten.

Kano verhuur en trekkershutten

Naast zwembad De Boskoele, beheert Stichting Gorsselse Zwembaden ook het zwembad De Berkel in Almen. Bij dit zwembad heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te huren om in te overnachten. Daarnaast worden er kano’s, waterfietsen en SUP-boards verhuurd. Klik HIER voor meer informatie.