Activiteiten 2021

Closing party met waterpolo en bbq!

Op zaterdag 28 augustus gaan we het seizoen nog leuk afsluiten met waterpolo en bbq! Om 16.30 kun je meedoen met een open training waterpolo. Voor alle leeftijden. Dit is gratis. Om 17.00 uur starten er waterpolowedstrijden van de IJsselmeeuwen die je kunt bekijken en aanmoedigen in het diepe bad. Zij spelen oefenwedstrijden om zich voor te bereiden op het waterpoloseizoen. Als je mee wilt doen met de bbq kun je je opgeven aan de kassa en direct opgeven en afrekenen (12,50) tot donderdag 26 augustus. Het pakket komt van de slager uit Gorssel en bevat; worst, drumstick (gaar), saté, karbonade en een hamburger (gaar) Het ondiepe bad blijft tot 20.00 open. We draaien gezellige muziek. Kom je ook!!

Aquasporten

Iedere vrijdag om 10.00 uur en iedere maandag om 12.00 uur organiseren we een aquasportles bij De Boskoele onder de enthousiaste leiding van Bianca Gardien! De training duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit een variatie van bewegen in het water. Dat kan pilates, zumba of aquarobic zijn. En dat allemaal door elkaar! Dit jaar wordt er ook weer een leuke Zumba special gegeven door Dylan Stael. Datum volgt op via onze sociale media.
Doe jij een mee? Alleen, of samen met je buur, vriend(in) of familielid? Gezellig!

Triathlonzwemmen

Iedere woensdagavond van 18.50 tot 20.00 uur verzorgen we zwemtraining voor triatleten. Ook als je geen triathlons doet maar lekker wilt trainen, ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie.

Ladyswim

Iedere vrijdagochtend van 9.00-9.45 uur is er LadySwim. Arie van Winden geeft zwemles aan een damesgroep waarvan de leeftijd varieert. Je leert er beter zwemmen en je zwemconditie gaat er op vooruit. En niet onbelangrijk, na het zwemmen staat de koffie klaar!

Tips & tricks borstcrawl

Lidia geeft dit seizoen nog 1 masterclass borstcrawl. Heb je onderstaande cursus gedaan of wil je je borstcrawl verbeteren? Woensdagochtend 25 augustus om 11.00 uur geeft zij nog tips & tricks voor de borstcrawl. Bel 0575-491429

Borstcrawl is één van de bekendste zwemslagen. Goed borstcrawl zwemmen vereist training en techniek.
In de periode van 2 juni t/m 23 juni kunt u 4 weken achter elkaar meedoen aan een Borstcrawlcursus. Vier woensdagen achter elkaar van 11.00 tot 12.00 uur. Kosten: €30,- totaal. De cursus wordt verzorgd door Lidia van Bon uit Apeldoorn (zwemster op wereldniveau Masterklaskampioenschappen). Je kunt je telefonisch aanmelden.
We behandelen de volgende onderdelen:

– Stroomlijnen                    – Ademhaling
– Beenslag                          – Insteek 

We trainen niet op conditie maar puur op techniek. Conditie kun je opbouwen bij het triathlonzwemmen (woensdagavond) of bij de ladyswim (vrijdagochtend)

Recreatief zwemmen

Als je reserveert kun je de hele dag komen. Onze ligweide is open, evenals de beide baden. Ga naar ‘reserveren’ en kies je activiteit.

Zwem4daagse

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van 5 juli t/m 9 juli. Er kan de hele dag gezwommen worden. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa. Heeft u een abonnement, dan bedragen de inschrijfkosten €7,50. Als u geen abonnement heeft zijn de kosten €10,-. Dit is inclusief een medaille. De inschrijving wordt definitief na betaling. De afstanden, die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

  • 250 meter = 10 banen minimaal (voor jeugd t/m 16 jaar);
  • 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
  • 1000 meter = 40 banen.

Privé zwemlessen

We geven sinds vorig jaar privé zwemles. Enige zwemervaring is vereist. De mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. Aanmelden kan telefonisch en per mail. (zwembad@zwembaddeboskoele.nl) Aan de hand van uw verzoek bespreken we uw wensen en komen zo tot een verbeterplan. Kosten 40 euro per uur. 20 euro voor een half uur. Lessen voor het ABC-diploma worden in ons zwembad in Almen gegeven. Voor vragen en opgave kunt u terecht in Almen via zwembad@zwembaddeberkel.nl.

Survival/ZwemVeiligTrainingen

Om zwemveilig te worden bieden we voor kinderen survivalzwemmen aan. Dit bestaat uit het verbeteren van de totale zwemvaardigheid, zwemtechnieken, zelfredzaamheid en bovenal plezier in zwemmen! 7 juni t/m 28 juni van 16.00-16.30 uur met Richard Weda! Een A-diploma is verplicht. 4 lessen voor 30 euro. Bel 0575-491429

Kano verhuur en trekkershutten

Naast zwembad De Boskoele, beheert Stichting Gorsselse Zwembaden ook het zwembad De Berkel in Almen. Bij dit zwembad heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te huren om in te overnachten. Daarnaast worden er kano’s, waterfietsen en SUP-boards verhuurd. Klik HIER voor meer informatie.