Openingstijden

Op ons bad hanteren wij huisregels. Deze regels kunt u HIER vinden.

Daarnaast is het aantal bezoekers dat tegelijk gebruik mag maken van het zwembad beperkt.

De baden en onze ligweide zijn geopend. Vooraf reserveren is wel verplicht. Wij hanteren een vast aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn op onze locatie.

Houd in- en buiten het water minimaal 1,5 afstand. Zoek op onze grote ligweide een plek waar je voldoende ruimte om je heen hebt. Als een bassin te vol wordt, kan aan zwemmers gevraagd worden om op de ligweide te wachten of om het water toch te verlaten tot een moment dat het weer rustiger is. Wij vragen uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.

Houd de door het RIVM voorgeschreven regels aan. De uitgebreide RIVM veiligheid en hygiëneregels die gelden, vind u HIER.

Maandag12.00-20.00
Dinsdag8.00-20.00
Woensdag9.00-20.00
Donderdag8.00-20.00
Vrijdag9.00-20.00
Zaterdag10.00-18.00
Zondag10.00-18.00

Zwembandjes verplicht!

Voor kinderen en volwassenen die geen goede zwemvaardigheid hebben zijn zwembandjes verplicht, op ons gehele terrein. Deze verplichting is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw kind(eren). Een zwemvaardige volwassene dient altijd in de directe omgeving van het kind/volwassene met zwembandjes te zijn. Zonder goede zwemvaardigheid is het niet toegestaan in het wedstrijdbad te zwemmen.